058 76 76 588 info@perfecttelecom.nl

Een alarminstallatie nodig in uw bedrijf? Wilt u direct weten als er onbevoegden aan uw deur of raam zitten te morrelen? Vraagt u dan advies aan ons voor de aanleg van een alarminstallatie. Perfect Telecom heeft de kennis en kwaliteit in huis om u goed advies te geven en een voor uw situatie juiste alarminstallatie aan te leggen.

Draadloos of juist met draad?
Alarminstallaties met kabels hebben onze voorkeur. Uit ervaring hebben wij geleerd dat we hiermee de minste storingen hebben. De kabels wilt u natuurlijk niet in zicht hebben. Dat snappen wij. Bij de installatie zorgen we hiervoor. U hebt hiermee een kwalitatief hoogwaardige alarmering.

Eisen van verzekeraars
Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen, voordat zij een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. Wij als gerenommeerd Beveiligingsbedrijf werken volgens de richtlijnen van VRKI 2.0. Deze richtljnen hanteren verzekeringsmaatschapijen ook. Als zij een bewijs van beveiliging willen, zorgen wij ervoor dat u dit bewijst krijgt.

Wilt u meer informatie?
Wilt u meer informatie en direct een passende offerte? Vult u dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. Ook kunt u direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 058 -76 76 588.